Onze servicediensten

De laatste rit goed verzorgd

Als uitvaartondernemer of als familielid is alleen het beste goed genoeg. Dat geldt ook voor het rouwvervoer op de dag van de uitvaart. U wilt toch ook dat de overledene op een respectvolle manier wordt vervoerd in een indrukwekkende auto?!

Voor nabestaanden is het prettig gebruik te maken van een volgauto. Op de dag van de uitvaart is het goed om niet bezig te hoeven zijn met het verkeer en het kunnen volgen van de rouwauto, maar om de gedachte te houden bij de overledene. Onze chauffeurs zijn opgeleid om datgene te brengen wat van hen wordt verwacht: respectvol, kwalitatief hoogstaand vervoer. Onze chauffeurs zijn gekleed in een blauw kostuum.

Wij verzorgen rouwvervoer door geheel Nederland en wij beschikken over diverse stijlvolle rouwauto’s en volgauto’s. Zie de foto’s van ons wagenpark rechts naast dit artikel en elders op deze website.

Op de dag van de uitvaart

Naast het aanbieden van de rouwauto en volgauto’s, kunnen wij u ook professionele (studenten)dragers aanbieden die er voor zorgen dat de overledene op een prachtige, eervolle manier naar zijn/haar laatste rustplaats word gebracht. Dit kan door middel van het dragen van de kist, maar ook door schouderen. Zij zijn flexibel als het gaat om kleding en exacte dienstverlening. Zij kunnen u op de dag van de uitvaart ontzorgen met o.a. de collecte, uitdelen van de misboekjes en prentjes, vorming van een erehaag, assisteren bij de communie, begeleiden van de familie en alle andere voorkomende begeleidingswerkzaamheden.

Alles is mogelijk! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactgegevens

Van Tilburg's Rouwvervoer
Pastoor van Winkelstraat 44
5374 BK Schaijk
tel. 0486 - 46 1239
 

logoVTR

Van Tilburg's Rouwvervoer te Schaijk. Hét adres voor rouwvervoer, volgvervoer, dragers en andere rouwvervoersdiensten in de plaatsen Schaijk, Oss, Heesch, Nistelrode, Grave, Reek, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Neerloon, Velp, Escharen, Berghem, Uden en andere plaatsen in de regio Noordoost Brabant.