Over ons

Van Tilburg is een in Schaijk gevestigd familiebedrijf in rouwservicediensten.
Wij regelen desgewenst vervoer, personeel en materialen.

In januari 1930 is het Taxibedrijf opgericht door Toon van Tilburg. Zonen Jan en Willie hebben in de jaren '80 het bedrijf van hun vader Toon overgenomen. Enkele jaren later is er een start gemaakt met activiteiten in de uitvaartbranche. Dit gedeelte is uiteindelijk overgenomen door een neef, maar het taxibedrijf en rouw- en volgvervoer is in eigen beheer gebleven.

In 2005 is ook Marijke Meijers – van Tilburg, dochter van Jan en Ine, in het bedrijf komen werken en per januari 2013 is zij samen met Jan verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen de onderneming. Per januari 2014 is Frank, de man van Marijke, het bedrijf komen versterken.

De laatste jaren krijgt het rouw- en volgvervoer dusdanig de overhand, dat wij hebben besloten per 30 juni 2016 met de taxiactiviteiten te stoppen, waardoor we ons vol in kunnen zetten voor het rouwvervoer.

Onze insteek is: "kwaliteit boven kwantiteit".

 

Jan is sinds jaar en dag directeur van het Taxibedrijf en de Rouwservice. Jan verzorgd de planning, maar is ook nog veelvoudig te vinden in de rouwauto. Met zijn jarenlange ervaring is hij de spil van het bedrijf.

Marijke, dochter van Jan, is sinds 2005 werkzaam in het bedrijf. Zij is verantwoordelijk voor de administratie en alle andere voorkomende (commerciële) werkzaamheden.

Frank is de schoonzoon van Jan, echtgenoot van Marijke. Frank is vanaf januari 2014 werkzaam in het bedrijf. Frank treedt in de voetsporen van Jan, assisteert hem bij de planning en houdt zich bezig met de innovatie binnen het bedrijf.

Contactformulier

Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactgegevens

Van Tilburg's Rouwservice
Pastoor van Winkelstraat 44
5374 BK Schaijk
tel. 0486 - 46 1239
logoVTRVan Tilburg's Rouwservice te Schaijk. Hét adres voor rouwvervoer, volgvervoer, dragers en andere rouwservices in de plaatsen Schaijk, Oss, Heesch, Nistelrode, Grave, Reek, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Neerloon, Velp, Escharen, Berghem, Uden en andere plaatsen in de regio Noordoost Brabant.